Få hjælp til din problemformulering med Scribo

Scribo er et problemformulering- og litteratursøgningsværktøj, der kan hjælpe dig i den indledende skriveproces.

Værktøjet guider dig igennem en række systematiske opgavespørgsmål således, at du bliver i stand til at vælge de rette teorier, metoder og fremgangsmåder i forhold til litteratursøgning, indledning og disposition, når du skal påbegynde din opgave.

Opretter du en profil kan du gemme dine svar og arbejde videre med dem, ligesom det er muligt at eksportere dine resultater.

Adgang

For at benytte Scribo skal du logge ind via WAYF uanset om du befinder dig på campus eller derhjemme.

Du benytter din studiemail samt kode til at logge ind

Hvor finder jeg så Scribo på bibliotekets hjemmeside?

Fremover vil du kunne finde Scribo under fanen "Opgaveskrivning" -> "Problemformulering" på bibliotekets hjemmeside. Her finder du også bibliotekets tips og tricks til din indledende søgeproces.