• Dansk
  • English

Databaser

Abonnér på Socialrådgiver

Socialrådgiver

Her finder du databaser som specielt henvender sig til uddannelsen Socialrådgiver

Den Danske Forskningsdatabase logo

Danske forskningsdatabaser

Danske forskningsdatabaser registrerer forskning fra universiteter og professionshøjskoler.

DKNyt_logo

DK Nyt - de senest nyheder fra Danmark

Få fagligt overblik og politisk indsigt med DKNyt.

Idunn logo

idunn.no

Idunn.no administreres og driftes af det norske Universitetsforlaget og indeholder adgang til over 60 tidsskrifter i fuld tekst - herunder Klinisk Sygepleje og Nordisk Sygeplejeforskning.

Infomedia logo

Infomedia

Infomedia er Infomedia A/S's elektroniske informationssystem med nyheder, baggrundsartikler, virksomhedsdata, personalia og markedsinformation baseret på daglig levering af artikler fra en række danske landsdækkende og regionale aviser og telegrammer.

ProQuest logo

ProQuest

ProQuest er en portal til databaser, som dækker vores fagområder bredt. Social Sciences, Health & Medicine, Business, History, Literature & Langusge, Science & Technology og The Arts.

PsychInfo - Psychology & Behavioral Sciences Collection

Database inden for psykologi og tilstødende fag: psykiatri, sociologi, sygepleje, uddannelse mv.

Schultz

Schultz Lovportaler

Schultz Lovportaler. Social - og sundheds love

Scopus

Scopus

Scopus leverer et overblik over verdens forskningsresultater inden for videnskab, teknologi, medicin og sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab, kunst og humaniora.

Socialjura logo

Socialjura

Socialjura
Hjemmesiden omfatter alle love og regler på social- og beskæftigelsesområderne og de tilgrænsende områder, fx bolig, sundhed, uddannelse mv.

SMT

Socialmedicinsk Tidskrift (SMT)

Socialmedicinsk Tidskrift (SMT) - Journal of Social Medicin - er en tværfaglig forum for forskning og politik og indholder stof fra alle områder af Social medicin, folkesundhed, sundhedsfremme og og sociale ydelser.

ProQuest logo

Social Science Database

Social Science database giver blandt andet adgang til emner som antropologi, kommunikation, psykologi, uddannelse, samfundsvidenskab og socialt arbejde.

proQuest

Sociological Abstracts

Sociological Abstracts giver adgang til international litteratur indenfor sociologi og relaterede emner tilbage fra 1952 og frem til idag.

taylorfrancis2.png

Taylor & Francis Online

Taylor & Francis Online giver adgang til relevante artikler og tidsskrifter indenfor samtlige uddannelser.

uc viden

UC Viden

Her finder du forskning og viden produceret på professionshøjskolerne.

Vidensportal om udsatte børn og unge

Vidensportalen på det sociale område

Vidensportalen gør det lettere for dig, der arbejder med sociale problematikker at finde aktuel viden om udsatte børn og unge, udsatte voksne og mennesker med handicap. Vidensportalen henvender sig til ledere, udviklingskonsulenter og fagmedarbejdere hos kommuner og leverandører.

VIVE logo

VIVE

VIVE leverer viden, der bidrager til at udvikle velfærdssamfundet og den offentlige sektor. Vi beskæftiger os med socialområdet, sundhed, styring, uddannelse, børn og unge, beskæftigelse, integration, ældrepleje, økonomi og offentlig ledelse. VIVE er en uafhængig statslig institution under Økonomi- og Indenrigsministeriet.

Web of Science logo

Web of Science

Web of Science er en af verdens største og mest anerkendte citationsdatabaser som registrerer de mest anerkendte tidsskrifter og konferencepublikationer inden for alle fagområder.   

Abonnér på Socialrådgiver