• Dansk
  • English

Forskningservice

Abonnér på Publicering / Open Access

Evaluering og rankering

ufm

Den bibliometriske forskningsindikator

Den bibliometriske forskningsindikator (BFI) belønner de forskningspublikationer, der publiceres i de mest anerkendte kanaler inden for faget. Det vil sige, at den skal tilgodese alle fagområder og deres forskellige publiceringstraditioner.

ufm

Forskningsevaluering

Publikationer om forskningsevaluering fra Uddannelses- og Forskningsministeriet

Scopus

Scopus

Scopus leverer et overblik over verdens forskningsresultater inden for videnskab, teknologi, medicin og sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab, kunst og humaniora.

Open Access

Birgitte Sass

Birgitte Sass

Birgitte Sass er den biblioteksmedarbejder du henvender dig til omkring Open Access OA. Kontaktoplysninger: Birgitte Sass Bibliotekar 72481478 bsa@pha.dk

Gold OA

Introduktion til Gold Open Access

En introduktion til Gold Open Access ved Professor Colette Fagan fra University of Manchester.

green OA

Introduktion til Green Open Access

En introduktion til Green Open Access ved Professor Rudolf R Sinkovics fra Manchester Business School.

dart

DART Europe E-Theses Portal

Portal, som giver adgang til over 550.000 Open Access Research Theses fra 570 europæiske universiteter. Man kan f.eks. søge på emne, universitet, land og år.

cc

Creative Commons

Creative Commons er en almennyttig organisation, der tilbyder en række simple værktøjer, der giver kunstnere, forskere og andre mulighed for – helt eller delvis – at dele deres værk med andre. Med en Creative Commons licens kan du skræddersy din ophavsret efter behov, og derved give brugeren en række friheder i forhold til gældende ophavsret, uden at skulle indgå en individuel aftale.

doaj

DOAJ - Directory of Open Access Journals

Directory of Open Access Journals (DOAJ) er en gratis database, som indeholder videnskabelige tidsskrifter med fri adgang.

ufm

Open Access til forskningspublikationer

Open Access er et begreb, der benyttes om uhindret og gratis digital adgang til de nyeste forskningsresultater i form af fagfællebedømte, videnskabelige artikler.

osd

Open Science Directory

Open Science Directory er en platform for videnskabelige open access tidsskrifter inden for alle fagområder og for tidsskrifter i specialprogrammer vedr. udviklingslande.

she

Sherpa/RoMEO

Database, som registrerer udgiveres copyrightpolitikker vedrørende selvarkivering af videnskabelige artikler på nettet og i Open Access repositorier.

Abonnér på Publicering / Open Access