• Dansk
  • English

Databaser

Abonnér på Ernæring og sundhed

Ernæring og sundhed

Her finder du databaser som specielt henvender sig til uddannelsen Ernæring og sundhed

Academic search

Academic Search Premier

Academic Search Premier er en multidisiplinær forskningsdatabase der dækker et meget bred emneområde indenfor både videnskab, teknologi og humaniora.

Bibliotek.dk logo

Bibliotek.dk

Bibliotek.dk er den fælles søgebase for alle biblioteker i Danmark såvel folke- som forskningsbiblioteker

Business source premier logo

Business Source Premier

Business Source Premier er én af de mest anvendte forskningsdatabaser inden for business området, herunder bl.a. ledelse og organisation, økonomi og finans.

Cinahl complete logo

Cinahl Complete

Sundhedsfaglig database inden for sygepleje og andre beslægtede fag.

dtu

Ernæring og kostvaner - DTU Fødevareinstituttet

DTU Fødevareinstituttet forsker i og formidler bæredygtige og værdiskabende løsninger inden for fødevarer og sundhed til gavn for samfund og erhverv.

Food & Nutrition Research logo

Food & Nutrition Research

Food & Nutrition Research er en international peer-reviewed Open Access tidsskrift udgivet af Co-aktion Publishing på vegne af den svenske Nutrition Foundation.

Idunn logo

idunn.no

Idunn.no administreres og driftes af det norske Universitetsforlaget og indeholder adgang til over 60 tidsskrifter i fuld tekst - herunder Klinisk Sygepleje og Nordisk Sygeplejeforskning.

Mandag Morgen

Mandag Morgen er et aktuelt, debatskabende magasin inden for bl.a. ledelse, politik, sundhed, økonomi, innovation og uddannelse.

Nowbase

Nordic Welfare dataBASE

I NOWBASE kan du finde sociale- og sundhedsstatistikker fra de nordiske lande samt lave sammenligninger af disse.

PubMed

Tidsskriftdatabasen dækker blandt andet emnerne: Sundhedsvæsen, medicin, sygepleje, odontologi, biologi (herunder mikrobiologi, molekylærbiologi og genetik), bioteknologi og biokemi.

ScienceDirect

ScienceDirect

ScienceDirect dækker et meget bredt emneområde indenfor naturvidenskab, ingeniørkundskab og teknologi, biovidenskab, sundhedsvidenskab & medicin samt samfundsvidenskab og humaniora.

Scopus

Scopus

Scopus leverer et overblik over verdens forskningsresultater inden for videnskab, teknologi, medicin og sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab, kunst og humaniora.

smagforlivet

SmagforLivet.dk

SmagforLivet.dk er et forsknings- og formidlingscenter med fokus på madens smag som central drivkraft for livsglæde, sundhedsfremme, læring, dannelse og madhåndværk med det formål at skabe muligheder for et bedre og rigere liv for den danske befolkning

Statens Institut for folkesundhed

Statens Institut for Folkesundhed

Statens Institut for Folkesundhed forsker i faktorer, som har betydning for befolkningens sundhed, sygelighed og dødelighed. Ud over forskning og forskningsbaseret rådgivning har instituttet uddannelse og formidling af viden om folkesundhed som kernekompetencer.

Danmarks Statistik logo

Statistikbanken

Statistikbanken indeholder officiel statistik, som beskriver det danske samfund.

ugeskrift  læger

Ugeskrift for læger

Danmarks største sundhedsvidenskabelige tidsskrift med ny dansk forskning og nyheder om international forskning. Bladet er også aktuelt med vigtige medicinske nyheder, debat og sundhedspolitik.

Web of Science logo

Web of Science

Web of Science er en af verdens største og mest anerkendte citationsdatabaser som registrerer de mest anerkendte tidsskrifter og konferencepublikationer inden for alle fagområder.   

Abonnér på Ernæring og sundhed