• Dansk
  • English

Databaser

Abonnér på Diplomingeniør i bioteknologi

Diplomingeniør i Bioteknologi

Her finder du databaser som specielt henvender sig til uddannelsen Diplomingeniør i bioteknologi.

Det anbefales, at du altid starter din søgning i enten Web of Science eller Scopus, der begge er tværfaglige citationsdatabaser.
Det er muligt at opbygge brede søgeblokke, søge på forfatter, citationer, tidsskrifter eller fraser, hvis søgningen skal være mere specifik.

Biblioteket anbefaler også at søge efter sit emne i forlagenes tidsskriftspakker

Ønsker du vejledning i at søgning i databaserne er det muligt at Booke en Bibliotekar.  Oplever du problemer eller har spørgsmål til adgangene, så kontakt biblioteket-kalundborg@pha.dk

Web of Science logo

Web of Science

Web of Science er en af verdens største og mest anerkendte citationsdatabaser som registrerer de mest anerkendte tidsskrifter og konferencepublikationer inden for alle fagområder.   

Scopus

Scopus

Scopus leverer et overblik over verdens forskningsresultater inden for videnskab, teknologi, medicin og sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab, kunst og humaniora.

Academic search

Academic Search Premier

Academic Search Premier er en multidisiplinær forskningsdatabase der dækker et meget bred emneområde indenfor både videnskab, teknologi og humaniora.

DOAJ logo

DOAJ - Directory of Open Access Journals

Directory of Open Access Journals (DOAJ) er en gratis database, som indeholder videnskabelige tidsskrifter med fri adgang.

Embase

Embase

Embase er en sundhedsfaglig base med en meget bred dækning og den indeholder al indhold fra pubmed

Greenfile

GreenFILE

Database om alle aspekter af menneskelig påvirkning af miljøet. Kan benyttes til at perspektivere forbindelsesleddet mellem miljøet og menneskelige faktorer som landbrug, uddannelse, lovgivning, sundhed og teknologi.

Infomedia logo

Infomedia

Infomedia er Infomedia A/S's elektroniske informationssystem med nyheder, baggrundsartikler, virksomhedsdata, personalia og markedsinformation baseret på daglig levering af artikler fra en række danske landsdækkende og regionale aviser og telegrammer.

PubMed

Tidsskriftdatabasen dækker blandt andet emnerne: Sundhedsvæsen, medicin, sygepleje, odontologi, biologi (herunder mikrobiologi, molekylærbiologi og genetik), bioteknologi og biokemi.

Abonnér på Diplomingeniør i bioteknologi