• Dansk
  • English

Databaser

Abonnér på Administrationsbachelor

Administrationsbachelor

Her finder du databaser som specielt henvender sig til uddannelsen Administrationsbachelor

Academic search

Academic Search Premier

Academic Search Premier er en multidisiplinær forskningsdatabase der dækker et meget bred emneområde indenfor både videnskab, teknologi og humaniora.

Altinget logo

Altinget.dk

Absalon giver dig ubegrænset adgang til Altingets portaler inklusiv nyhedsbreve.

Business source premier logo

Business Source Premier

Business Source Premier er én af de mest anvendte forskningsdatabaser inden for business området, herunder bl.a. ledelse og organisation, økonomi og finans.

robot

Database over danske velfærdsteknologikilder

Databasen definere velfærdsteknologi som digital velfærdsteknologi. Dette er udgangspunktet for nærværende bibliografi over danske velfærdsteknologikilder. Bibliografien indeholder ikke nyhedsartikler, webnyheder, nyhedsbreve, offentlige budgetter, mødedokumenter og data.

DKNyt_logo

DK Nyt - de senest nyheder fra Danmark

Få fagligt overblik og politisk indsigt med DKNyt.

Idunn logo

idunn.no

Idunn.no administreres og driftes af det norske Universitetsforlaget og indeholder adgang til over 60 tidsskrifter i fuld tekst - herunder Klinisk Sygepleje og Nordisk Sygeplejeforskning.

Infomedia logo

Infomedia

Infomedia er Infomedia A/S's elektroniske informationssystem med nyheder, baggrundsartikler, virksomhedsdata, personalia og markedsinformation baseret på daglig levering af artikler fra en række danske landsdækkende og regionale aviser og telegrammer.

Mandag Morgen

Mandag Morgen er et aktuelt, debatskabende magasin inden for bl.a. ledelse, politik, sundhed, økonomi, innovation og uddannelse.

Scopus

Scopus

Scopus leverer et overblik over verdens forskningsresultater inden for videnskab, teknologi, medicin og sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab, kunst og humaniora.

taylorfrancis2.png

Taylor & Francis Online

Taylor & Francis Online giver adgang til relevante artikler og tidsskrifter indenfor samtlige uddannelser.

Web of Science logo

Web of Science

Web of Science er en af verdens største og mest anerkendte citationsdatabaser som registrerer de mest anerkendte tidsskrifter og konferencepublikationer inden for alle fagområder.   

Abonnér på Administrationsbachelor