• Dansk
  • English

Databaser

Abonnér på Administrationsbachelor

Administrationsbachelor

Her finder du databaser som specielt henvender sig til uddannelsen Administrationsbachelor

Business Source Premier / EBSCO

Business Source Premier

Business Source Premier er én af de mest anvendte forskningsdatabaser inden for business området, herunder bl.a. ledelse og organisation, økonomi og finans.

Børsen

Børsens ledelseshåndbøger

Børsens ledelseshåndbøger består af artikler fra anerkendte eksperter bl.a. indenfor

  • Strategi & Ledelse
  • Human Resource Management
  • Bestyrelse
  • Vækst & Forretningsudvikling
robot

Database over danske velfærdsteknologikilder

Databasen definere velfærdsteknologi som digital velfærdsteknologi. Dette er udgangspunktet for nærværende bibliografi over danske velfærdsteknologikilder. Bibliografien indeholder ikke nyhedsartikler, webnyheder, nyhedsbreve, offentlige budgetter, mødedokumenter og data.

Idno

idunn.no

Idunn.no administreres og driftes af det norske Universitetsforlaget og indeholder adgang til over 60 tidsskrifter i fuld tekst - herunder Klinisk Sygepleje og Nordisk Sygeplejeforskning.

informedia

Infomedia

Infomedia er Infomedia A/S's elektroniske informationssystem med nyheder, baggrundsartikler, virksomhedsdata, personalia og markedsinformation baseret på daglig levering af artikler fra en række danske landsdækkende og regionale aviser og telegrammer.

Mandag Morgen

Mandag Morgen er et aktuelt, debatskabende magasin inden for bl.a. ledelse, politik, sundhed, økonomi, innovation og uddannelse.

Political Science Complete 2

Political Science Complete

Denne database giver en omfattende dækning på de globale politiske emner.

Scopus

Scopus

Scopus leverer et overblik over verdens forskningsresultater inden for videnskab, teknologi, medicin og sundhedsvidenskab, samfundsvidenskab, kunst og humaniora.

WebOfScience

Web of Science

Web of Science er en af verdens største og mest anerkendte citationsdatabaser som registrerer de mest anerkendte tidsskrifter og konferencepublikationer inden for alle fagområder.   

Abonnér på Administrationsbachelor