• Dansk
  • English

Infomedia

Indhold

Informedia kan nu benyttes hjemmefra - Klik på Autologin efter login i WAYF.

Artikler og andet materiale i Infomedia er beskyttet i henhold til ophavsretsloven. Materialet gøres alene tilgængeligt til undervisningsbrug for elever og undervisere på undervisningsinstitutioner, som har tegnet et gyldigt abonnement.

Materialet må under ingen omstændigheder anvendes til andre formål end undervisningsbrug i den pågældende undervisningsinstitution.

Materialet må ikke kopieres, distribueres eller på anden måde gøres tilgængeligt for nogen uden for undervisningsinstitutionen uanset om dette måtte ske med henblik på kommerciel eller ikke-kommerciel anvendelse.

Overtrædelser af ophavsretsloven er forbundet med erstatningsansvar for krænkeren, og InfoMedia forbeholder sig retten til at påtale og forfølge enhver krænkelse af Infomedia og/eller Infomedias leverandørers rettigheder.

Infomedia er Danmarks største informationssystem. Det afspejler alle væsentlige emner og begivenheder i det danske og internationale samfund inden for arbejdsmarked, erhvervsliv, politik, kultur, miljø økonomi, videnskab m.m. Derfor er Infomedia et væsentligt supplement til de eksisterende undervisningsmidler.

Vær opmærksom på, at artikler fra de store dagblade som Fx. Politiken eller Jyllandsposten i nogle tilfælde kun kan søges frem og ikke læses i den fulde tekst.

Adgang

Klik på Autologin for at få adgang

Informedia