Regler for brug og deling af bibliotekets elektroniske ressourcer

lovligkopiering.png
Brug og deling af bibliotekets elektroniske materialer

• Du må downloade og printe (hvis muligt) en fuldtekst kopi af bibliotekets e-materiale, men kun til eget brug
• Du må linke til e-materialet, men ikke dele fuldteksten via e-mail, uploade det til Facebook, Twitter ol., eller gemme det på cloud-løsninger som Dropbox m.v.
• Hvis licensen tillader det må du dele e-materiale på Professionshøjskolen Absalons passwordbeskyttede platforme.
• Materialet må kun anvendes til studie, forskning og private ikke-kommercielle formål. Fuldtekst-filer hentet via Professionshøjskolen Absalons licenser må ikke indgå som bilag i projektrapporter eller lignende.

Du finder uddybende regler om deling af billeder, digitale kopier eller deling af pdf'er under fanen Ophavsret.

Læs eventuelt mere omkring ophavsret og regler for hvad du må dele på nettte på RettighedsAlliancen eller OsDerElskerViden

Skrevet af: slagelse
Oprettet: Tirsdag 28. april