Nye studerende og medarbejdere er nu oprettet i biblioteket

Det er nu muligt for alle nye studerende og medarbejdere at benytte biblioteket uden først at skulle oprettes som låner ved en bibliotekar.

For at låne bøger i biblioteket, bestille artikler samt reservere bøger på bibliotekets side skal du som ny studerende og medarbejder benytte dit fulde cpr. nummer samt koden 1234.

Du kan ændre din adgangskode under "Min side", som du finder ved at klikke på dit navn oppe i højre hjørne af bibliotekets side, når du er logget ind.

Adgangen til bibliotekets andre ressourcer, såsom databaser, ordbøger og tidsskrifter, er uændret, og befinder du dig på campus har du fri adgang blot du er logget ind på AbsalonNET.

Befinder du dig udenfor Campus skal du benytte fjernadgangen WAYF, hvorefter du vælger Professionshøjskolen Absalon og logger ind med dine studieoplysninger.

Oplever du problemer med dit login eller med adgangene generelt, så kontakt endelig biblioteket, da der stadig kan opstå tekniske fejl hist og her.

Skrevet af: slagelse
Oprettet: Fredag 20. oktober