• Dansk
  • English

Kom godt fra start, med arbejdet i din studiegruppe

Studiegrupper: kom godt i gang

Som studerende på Absalon kommer du til at bruge en stor del af din studietid sammen med din studiegruppe, for arbejdet i en studiegruppe kan være utroligt læringsfremmende - såfremt at man tilgår det på den rigtige måde.
 
En af måderne man kan sikre denne gode tilgang fra start af, er ved at udarbejde en samarbejdskontrakt mellem alle medlemmer af studiegruppen.
 
Derfor vil alle studiegrupper på Absalon blive bedt om at lave en samarbejdskontrakt fra start af, og det betyder faktisk at du selv kan være med til at bestemmer bl.a. hvor din studiegruppe skal mødes henne, og hvor ofte I skal mødes.
 
For ved at lave denne fælles samarbejdskontrakt, så får du og din gruppe et fælles fundament at arbejde ud fra. Og ved at forventningsafstemme tidligt i forløbet, så kan I også minimerer gnidninger og sørger for at I ikke kører skævt af hinanden i gruppen.
 
Du finder Absalons skabelon til samarbejdskontrakten herunder, og du kan både vælge at bruge den helt eller delvist.  Så hvis du synes at der mangler nogle elementer før din studiegruppes samarbejdskontrakt er helt komplet, så tilføjer du blot de elementer der er relevante for din gruppe.
 
Prøv dog at være så konkret i jeres formuleringer som muligt, så I aktivt beskriver det I vil gøre i jeres samarbejde - og forsøg at undgå alt for mange beskrivende tillægsord.
 
Vil du læse mere om studiegrupper og samarbejdskontrakten, så kan du læse mere her
Skrevet af: næstved
Oprettet: Mandag 22. august
Materialetype:
Kategori: