Oplever du problemer på "Min side"

Undren

På grund af nyt bibliotekssystem oplever vi desværre fejl på bibliotekets hjemmeside. Du kan læse eksempler på fejlene her, og om hvad du selv kan gøre.

• Jeg har forkerte titler under "Mine reserveringer" på min lånerstatus

-I de fleste tilfælde har systemet registreret de rigtige titler, og du behøver derfor ikke at foretage dig mere.

• Jeg har problemer med at forny mine lån

-Der kan være problemer med at forny dine materialer under din lånerstatus - også selvom du ved der står eksemplarer på hylden af selvsamme bog. Prøv først at forny ét materiale ad gangen, og hvis dette ikke virker skal du kontakte dit campusbibliotek.

• Siden vil ikke genkende min kode, når jeg skal logge ind

-Alle studerende og medarbejdere skal logge på bibliotekets side med deres fulde cpr.nr (10 cifre). De nye studerende har fået koden 1234 som default. Andre har de sidste fire cifre i deres CPR.nr som kode. Det kan ske at ældre studerende er slettet i vores system og lagt ind igen - de kan forsøge sig med koden 1234. Virker ingen af delene skal du kontakte dit campusbibliotek.

Vi arbejder løbende på at få fejl på siden løst, men det kan desværre tage tid.

Er du i tvivl så kontakt dit bibliotek.

Skrevet af: slagelse
Oprettet: Fredag 3. november