Aflevering af bachelorprojekt i UC Viden

Vær opmærksom på, at du uploader via det rigtige link

Vi oplever hvert år, at enkelte studerende får afleveret deres bachelorprojekt i UC Viden forkert.

Vær opmærksom på følgende:

UC Viden har en tendens til at huske links, dvs. har man først været på en anden Professionshøjskole, så er det svært at slippe derfra igen. Det kan som oftest gøres ved at lukke browseren ned og prøve igen.

Hvis man googler ”aflevering bachelorprojekter UC Viden” kommer man nemt til KP´s side. Det kan I ikke bruge. Vær sikker på, at der står Absalon, når I vælger uddannelse.

For at være sikker på at upload sker korrekt, brug derfor altid et af følgende links:

• ucviden.dk/aflever Vælg Absalon ved at klikke på vores logo
  • Biblioteket, Professionshøjskolen Absalon (biblioteket.pha.dk)

Du er som altid velkommen til at kontakte biblioteket for at få hjælp til upload af bachelorprojekt. Gælder det opload til wiseflow skal du henvende dig til studieadministrationen.

Skrevet af: jkr
Oprettet: Tirsdag 18. januar