Campus Slagelse

Abonnér på Kalender

Uge

Her kan du booke en bibliotekar.

Skal du eller din gruppe i gang med informationssøgning i forbindelse med bachelorprojekt eller hovedopgave, er det muligt at bestille vejledningstid ved en bibliotekar. Vejledningen varer 30-60 minutter. Tilbuddet er henvendt til studerende og kursister på Professionshøjskolen Absalon.

book en bi

Du kan få vejledning til følgende:

• at opbygge en søgestrategi
  • at vælge relevanter databaser
  • at søge i konkrete databaser

Oplysninger vi skal bruge:

• antal gruppemedlemmer
  • emne og evt. problemformulering
  • hvor du har søgt – og hvad du har du fået ud af dine søgninger?
  • Min. 2 dato ønsker

Campus Slagelse

VibekeogLisbeth

Du finder biblioteket i bygning B, hvor vi er to faste bibliotekarer der kan hjælpe dig i bibliotekets bemandede åbningstid. I Slagelse dækker vi primært pædagog-, socialrådgiver- og sygeplejerskeuddannelsen.

Der er daglig levering af bøger fra Absalons andre biblioteksfilialer - så har du brug for bøger der ikke er på hylden hos os, reserverer du blot i vores base med afhentning i Slagelse.

Læser du på en anden lokation i Absalon, men bor i Slagelse, kan du bruge biblioteket i Slagelse.

Vi hjælper dig med stort og småt. Måske har du brug for hjælp til at finde en bestemt bog fra din pensumliste. Måske skal du bruge litteratur om et bestemt emne, og har svært ved at få begyndt. Måske skal du have hjælp til at skrive din litteraturliste korrekt. Det kan vi hjælpe med på stedet - du kigger bare forbi og spørger.

Måske skal du have hjælp til en systematisk søgning til din opgave, eller du skal have hjælp til referenceprogrammet Mendeley. Her kan du booke en bibliotekar, hvor vi afsætter tid til at hjælpe og vejlede.

Du møder os også i løbet af din uddannelse, hvor vi underviser i litteratursøgning og referencehåndtering.

Biblioteket har døgnåbent, og uden for almindelig åbningstid har du adgang med dit studiekort via B-bygningen.

Du er meget velkommen til at bruge studiepladserne i biblioteket. Du må gerne spise, drikke og tale mens du sidder hos os. (det gør vi også selv..)

vibeke

Vibeke LeiLisbeth Enghave Lindemose