Deltag i bibliotekets julekalender

indholdsgrafik_Jul

Jul_2022

Om præcis en måned er det juleaften, og det er virkelig noget vi glæder os til på biblioteket.

Ventetiden kan dog virke lidt lang, så hvorfor ikke forsøde den lidt,  ved at deltage i bibliotekets julekalender.

Årets julekalender tema

I år er temaet for kalenderen "Julevisitter på biblioteket", og hvis du vil have chancen for at få fingrene i nogle af de mange lækre gaver, så skal du:

1. Være studerende hos Professionshøjskolen Absalon
  2. Printe ugens juleudfordring ud og skrive dit studienummer på den.
  3. Aflægge dit campusbibliotek et julevisit, og afleverer din løste udfordring.

Hver mandag vil du på bibliotekets hjemmeside og Facebook side kunne finde en ny juleudfordring der skal løses.
Hver fredag trækker vi lod blandt de studerende der i ugens løb har aflagt biblioteket et julevisit, og har løst ugens udfordring.

Så husk at holde øje allerede mandag den 28. november, hvor vi offentliggør den første juleudfordring og giver dig et sneak peak på noget af det du kan vinde i julekalenderens første uge.

(julekalenderen løber til og med fredag den 16. december)
Skrevet af: næstved
Oprettet: Torsdag 24. november