• Dansk
  • English
Abonnér på Aktuelt

Aktuelt

Kursus
28/09/2020
jkr

Bibliotekarerne på kursus onsdag og torsdag

Bibliotekarerne er på kursus onsdag d. 30 septemper og torsdag d. 1. oktober, så du må undvære den personlige betjening. Der er adgang til at aflevere og låne bøger på de fleste af vores biblioteker, der har 24/7 adgang.

08/09/2020
jkr

Gebyrer på forsent afleverede bøger

Der bliver nu igen opkrævet gebyrer på for sent afleverede bøger og andre materialer. Gebyrer der stammer fra perioden 12. marts til 1. september vil dog ikke blive opkrævet. Har du bøger liggende fra Corona lukningen, vil det være en god ide at få dem afleveret nu, så modregnes de erstatningsbeløb, du måtte have fået.

lex.dk
16/06/2020
jkr

lex.dk

Flere af Danmarks største opslagsværker er nu blevet tilgængelige online på sitet lex.dk. Det drejer sig om Den Store Danske, som er det største almene leksikon for forskningsformidling. Derudover er der også adgang til den ny udgave af Trap Danmark og en række andre specialværker.

ikoner udsnit
15/06/2020
jkr

Ny biblioteksforside gør det lettere at finde litteratur til dit fag

Tryk på din uddannelse på ikonerne ovenfor og du får en side med svar på de vigtigste spørgsmål om hvordan du finder bøger og artikler til dit fag.

Det drejer sig om hvordan du søger bøger, relevante databaser til at søge videnskabelige artikler og tekster, samt hjælp til opgaveskrivning. Fra studiestart til aflevering af bachelorprojekt. Hvis du har nogle kommentarer til siderne er du velkommen til at skrive til os på biblioteket@pha.dk

 

Scribo
12/06/2020
slagelse

Scribo

an interactive guide for developing research questions

Abonnér på Aktuelt