• Dansk
  • English
Abonnér på Aktuelt

Aktuelt

Fem minimumsforventninger til en studiegruppe
26/09/2022
næstved

Fem minimumsforventninger til en studiegruppe

Når du placeres i en studiegruppe, vil du på Absalon kunne møde fem minimusforventninger for, hvordan du som studerende bør arbejde sammen med din gruppe. Efterleves disse minimumsforventninger ikke, så betyder det at man ikke kan betegnes som værende tilstrækkelig studieaktiv...
Studiegrupper: kom godt i gang
14/09/2022
næstved

Kom godt fra start, med arbejdet i din studiegruppe

En af måderne man kan sikre en god tilgang fra start af i sin studiegruppe, er ved at udarbejde en samarbejdskontrakt mellem alle medlemmer af studiegruppen. Derfor vil alle studiegrupper på Absalon blive bedt om at lave en samarbejdskontrakt fra start af, og det betyder faktisk at du selv kan være med til at bestemmer bl.a. hvor din studiegruppe skal mødes henne, og hvor ofte I skal mødes.
Gode råd
13/09/2022
næstved

Gode råd til anskaffelsen af studiebøger

Vi ved godt at reglerne om ophavsret kan være lidt af en jungle at navigere rundt i, derfor vil vi på Absalons bibliotek gerne hjælpe dig til at få styr på hvordan du finder litteratur til dit studie på både sikker og lovlig vis.
Ulovlig deling
04/09/2022
næstved

Tre billige måder få litteratur til dit studie

Lige nu er du sikkert i fuld gang med at anskaffe dig studiebøger til det kommende semester, men inden du løber ud for at købe bøger i dyre domme, bør du læse med her, så du kan få fingrene i bibliotekets tre bedste tips til anskaffelsen af billig litteratur til dit studie.
Quiz
02/09/2022
næstved

Test din viden om ophavsret

Har du styr på hvad man må, og ikke må når det gælder studiebøger? Det kan du få via bibliotekets rettighedsquiz, hvor vi giver dig en nem guide til de gældende kopieringsregler for studiebøger.
Velkommen
01/09/2022
næstved

Velkommen til alle vores nye studerende

Er du ny på Absalon, så vil vi på biblioteket gerne ønske dig rigtig hjerteligt velkommen til. Slå et smut forbi biblioteket denne studiestart, og få både en varm velkomst af dit lokale biblioteksteam, og helt styr på pensum til det kommende semester ved semesterreolen.
Abonnér på Aktuelt