Gå til hovedindhold

Vi er på dit bibliotek

Heidi Maria Holm Jørgensen

Hej, mit navn er Heidi, jeg er informationsspecialist på campus Næstved.

Har du brug for hjælp, kan du finde mig på dit campus hver mandag, tirsdag og torsdag.

Jeg hjælper dig gerne med at finde litteratur til dit studie/din opgave, med Mendeley, så du kan få styr på dine kilder og referere ordentligt i dine opgaver og meget andet.

Her er ingen spørgsmål dumme, så kom endelig og spørg.

Jeg ser frem til at møde dig på biblioteket eller få en mail fra dig

Billedet viser en kvinde med langt rødbrunt hår, der smiler til kameraet. Hun har et varmt og indbydende udtryk i ansigtet, hendes kinder rosenrøde og øjnene blå. Hendes læber smiler blidt. Hun bærer en marineblå trøje med blonder i blomstermønster og har en hængende perleørering i det højre øre.

Trine Bang Hansen

Hej, mit navn er Trine, informationsspecialist på campus Næstved.

Har du brug for hjælp, kan du finde mig på dit campus hver mandag.

Jeg står klar til at hjælpe dig på vej med din litteratursøgning og referencehåndtering, styrke din kildekritik, eller bare til en snak om dine studier.

Vi ses på biblioteket.

Billedet viser en ung kvinde iført briller og et hårbånd i stof. Hun har et ovalt ansigt med lys hud, tynde læber og buede øjenbryn. Hendes øjne er vidt åbne, og hendes blik er rettet lidt til venstre for kameraet. Hun smiler bredt. Hendes hår er trukket tilbage i en lav knold i nakken, med nogle hårtotter, der indrammer hendes ansigt. Hårbåndet er sort med hvide og røde detaljer spredt ud over den.  Hun bær en rød og sort ternet skjorte der matcher hårbåndet, som man kan se skuldrene af.

Tina Johansen

Hej, mit navn er Tina, biblioteksassistent på campus Næstved.

Dette billede viser en kvinde med kort mørkt hår iført et sort og hvidt tørklæde. Hun smiler og kigger direkte på kameraet, hendes øjne lyseblå og fulde af liv og omkranset af lange vipper med sort mascara.